Vloerrenovatie

Een nieuwe vloer betekent vaak een enorme opknapbeurt voor een vertrek. Vloeren gaan vaak best lang mee. Toch komt er in veel gevallen een moment dat de vloer vervangen moet worden. Misschien gaat u verhuizen naar een nieuwe woning en is de vloer in de woonkamer of in een ander vertrek niet uw smaak. Zelf een vloer leggen is voor veel mensen net een stap te ver. Geen probleem, u kunt hiervoor Reco Bouw en Onderhoud inschakelen, Wij leggen uw vloer strak en netjes. U heeft er vele jaren onbezorgd plezier van.
Wij ontzorgen uw project van A tot Z
Al onze medewerkers zijn gecertificeerd
We hebben een hoge klantentevredenheid

Neem direct contact met ons op:

Bel: 073 203 2290

Vrijblijvende offerte nodig?

Vraag direct een vrijblijvende offerte of gratis adviesgesprek aan!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Snel starten met bouwen

Reco Bouw en Onderhoud bestaat uit een gedreven team met ervaren vakmannen. Door onze brede netwerk zijn wij vrijwel altijd in staat om snel te kunnen starten op uw project.

Ervaren

Onze medewerkers zijn ervaren en gecertificeerde vakmannen.

Van A tot Z

Wij zorgen voor een complete ontzorging van uw project.

Betrokken

Uw tevredenheid is onze uitdaging, wij denken actief mee met uw project.

Soorten vloeren

Er is een enorme verscheidenheid aan vloeren. U kunt kiezen voor hout, maar ook voor PVC of een gietvloer. Voor vrijwel alle harde vloeren geldt dat de ondervloer eerst geëgaliseerd moet worden. Zo voorkomt u schade aan uw nieuwe vloer door oneffenheden en hoogteverschillen. Ook al lijkt een vloer voor het oog glad, bij nameten kan er soms wel een centimeter of meer verschil zijn. Na het egaliseren moet de vloer minimaal 24-48 uur drogen. Daarna kan de vloer worden gelegd en afgewerkt. U kunt deze werkzaamheden met een gerust hart aan onze vakmensen overlaten.
Bel: 073 203 2290

Kies voor comfortabele vloerverwarming

Als de oude vloer er toch uit moet, dan is dat een prima moment voor vloerverwarming. Deze kan onder vrijwel iedere soort vloer gelegd worden. Voor het installeren van vloerverwarming moeten sleuven worden gefreesd voor de slangen. Nadat deze zijn gelegd kan de nieuwe vloer worden geplaatst. Voor onderhoud aan de installatie wordt in de meeste gevallen een luik in de vloer gemaakt. Vloerverwarming is over het algemeen zuiniger dan centrale verwarming met radiatoren. Bovendien kunt u met vloerverwarming vertrekken selectief verwarmen. Daar waar u niet bent kan de verwarming uit.
Vrijblijvende offerte aanvragen

Een nieuw interieur begint met een nieuwe vloer

Als u het interieur gaat vernieuwen en de vloer is ook aan vervanging toe dan is het wel zo praktisch om alles in één keer aan te pakken. Op meubilair zit vaak een wat langere levertijd. De weken of maanden dat u wacht op uw nieuwe meubels kunt u benutten voor een vloerrenovatie door Reco Bouw en Onderhoud. Als u de renovatie ruim van tevoren dan is de kans groot dat alles netjes op elkaar aansluit en u op de verwachte datum kunt genieten van uw nieuwe vloer en interieur. Ook voor onderhoud aan vloeren kunt u overigens een beroep op ons doen. Na een grondige opknapbeurt kan uw vloer vaak nog vele jaren mee.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

De kosten van een vloerrenovatie zijn afhankelijk van de gebruikte materialen en het aantal vierkante meters. U kunt direct een offerte aanvragen als u een nieuwe vloer wilt laten leggen in uw woning of uw bedrijfspand. Vermeld zo uitgebreid mogelijk wat uw wensen zijn. Reco Bouw en Onderhoud zorgt ervoor dat u zo snel mogelijk een passende offerte ontvangt.
Vrijblijvende offerte aanvragen

Gratis offerte op maat

Kom direct in contact met een vakkundige specialist en laat uw verrassen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken?

Door in één van de offerteaanvraagformulieren in te vullen kunnen we snel bij u terugkomen. Wanneer u de uitgebreide offerte module gebruikt kunnen we al met een wat meer gedetailleerde offerte komen. Spreekt u liever direct met onze medewerker? Bel dan gerust naar onze klantenservice.
Bel: 073 203 2290
Wilt u binnenkort aan de slag met het bouwen, renoveren of onderhouden van uw woning? Dan bent u bij Reco Bouw en Onderhoud aan het juiste adres.

Bij Reco Bouw en Onderhoud kunnen wij uw project van A tot Z realiseren. Wilt u meer weten over onze diensten en projecten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of neem gerust telefonisch contact met ons op!

Uw weg naar een offerte op maat

Neem contact met ons op
Gratis adviesgesprek
Ontvang vrijblijvende offerte / inspectierapport
Plan werkzaamheden in

We gaan voor 100% tevredenheid

Offerteformulier

Snel een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 3 - Stap 1

Terugbelverzoek

Heeft u een vraag? Wilt u daarover liever teruggebeld worden? Geef uw vraag en gewenst tijdstip aan ons door. Dan bellen wij u.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons werk in beeld

Reco Bouw en Onderhoud is een bouwbedrijf met een verfrissende aanpak en jarenlange ervaring. Veel tevreden klanten gingen u voor. Wij zijn dan ook erg trots op onze reviews.
De dakramen liggen er ook weer netjes in. #velux #isobouw
Reco bouw en onderhoud wenst iedereen prettige kerstdagen en een voorspoedig 2023
De vorderingen zijn goed te zien op het project in Den Dungen #aannemersbedrijf #aannemer #bouwbedrijf #verbouwing #verbouwen
De laatste loodjes voor de kerst vakantie. Alles staat klaar voor aanstaande maandag. #aannemer #aannemersbedrijf #bouwbedrijf #isobouw #stiho

Huis laten renoveren? We regelen het van A tot Z

Offerte aanvragen?

Wil jij graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor uw project of direct een afspraak maken? Bel of stuur ons een bericht. Wij helpen je graag verder!

Reco Bouw en Onderhoud

Leer het Reco Bouw en Onderhoud DNA kennen door met ons in zee te gaan. Bel direct voor meer informatie.