Verduurzaming

Verduurzaming, de ene huizenbezitter is er enthousiast over, de andere ziet er als een berg tegenop. Datzelfde geldt voor eigenaren van zakelijke panden. Feit is dat we er allemaal aan moeten geloven. Feit is ook dat niet alles tegelijk hoeft. U kunt uw pand stap voor stap verduurzamen. En Reco Bouw en Onderhoud helpt u daar graag mee. Heeft u plannen voor isolatie, zonnepanelen of vloerverwarming? Leg ze aan ons voor en we doen u graag een aanbod. De werkzaamheden worden uitgevoerd door ervaren mensen die weten wat ze doen en die ook weten dat een goede planning een eerste vereiste is.
Wij ontzorgen uw project van A tot Z
Al onze medewerkers zijn gecertificeerd
We hebben een hoge klantentevredenheid

Neem direct contact met ons op:

Bel: 073 203 2290

Vrijblijvende offerte nodig?

Vraag direct een vrijblijvende offerte of gratis adviesgesprek aan!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Snel starten met bouwen

Reco Bouw en Onderhoud bestaat uit een gedreven team met ervaren vakmannen. Door onze brede netwerk zijn wij vrijwel altijd in staat om snel te kunnen starten op uw project.

Ervaren

Onze medewerkers zijn ervaren en gecertificeerde vakmannen.

Van A tot Z

Wij zorgen voor een complete ontzorging van uw project.

Betrokken

Uw tevredenheid is onze uitdaging, wij denken actief mee met uw project.

Hoe kan u verduurzamen?

Uiteindelijk moeten alle woningen een hoog energielabel krijgen. Label A is het uiteindelijke doel, maar daar zitten nog heel wat stappen tussen. Als u in een wat oudere woning woont dan denkt u misschien dat verduurzamen niet mogelijk is of meer gaat kosten dan het huis waard is. Beide veronderstellingen zijn in de meeste gevallen niet waar. Er zijn altijd mogelijkheden om uw huis energiezuiniger te maken. Zelfs met kleine stappen kunt u al een acceptabel resultaat behalen. Kosten voor verduurzaming verdient u uiteindelijk altijd terug door een lagere energierekening.
Bel: 073 203 2290

Subsidie voor verduurzaming

Veel woningeigenaren en vastgoedeigenaren maken zich zorgen over de kosten voor verduurzaming. Het is dan ook goed om te weten dat u hiervoor in veel gevallen subsidie kunt aanvragen. De subsidie is afhankelijk van uw situatie. Er zijn verschillende regelingen zowel voor particulieren als voor ondernemers. De komende jaren zullen deze subsidies naar verwachting worden uitgebreid omdat verduurzaming een speerpunt is van het regeringsbeleid. Willen we de klimaatdoelen halen vanaf 2030 en verder moet er immers nog heel veel werk worden verzet. Meer informatie over subsidiemogelijkheden kunt u krijgen bij uw gemeente of de provincie. In de meeste gevallen moet dezes subsidie worden aangevraagd voordat u de desbetreffende verduurzaming laat uitvoeren.
Vrijblijvende offerte aanvragen

Wij helpen u graag met verduurzaming

Wilt u uw woning verduurzamen maar weet u niet goed waar u moet beginnen? Neem contact op met Reco Bouw en Onderhoud. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Aan de hand van de opties en de hiermee samenhangende kosten kunt u dan een keuze maken. Welke werkzaamheden voor verduurzamen laat u nu uitvoeren en welke schuift u naar achter voor een later moment? Bedenk dat elke stap naar een energiezuiniger pand er één is.

Vraag nu een offerte aan voor een duurzamer pand

Wilt u uw dak laten isoleren? Vloerverwarming of spouwmuurisolatie? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan bij Reco Bouw en Onderhoud in ’s-Hertogenbosch. Geef hierin duidelijk aan wat uw wensen zijn en wij sturen u een vrijblijvende prijsopgave. In de meeste gevallen komen we bij u langs of nemen op een andere manier contact met u op om u een zo goed mogelijk aanbod te kunnen doen. Na uw akkoord op de offerte kunnen de werkzaamheden worden ingepland.
Vrijblijvende offerte aanvragen

Gratis offerte op maat

Kom direct in contact met een vakkundige specialist en laat uw verrassen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken?

Door in één van de offerteaanvraagformulieren in te vullen kunnen we snel bij u terugkomen. Wanneer u de uitgebreide offerte module gebruikt kunnen we al met een wat meer gedetailleerde offerte komen. Spreekt u liever direct met onze medewerker? Bel dan gerust naar onze klantenservice.
Bel: 073 203 2290
Wilt u binnenkort aan de slag met het bouwen, renoveren of onderhouden van uw woning? Dan bent u bij Reco Bouw en Onderhoud aan het juiste adres.

Bij Reco Bouw en Onderhoud kunnen wij uw project van A tot Z realiseren. Wilt u meer weten over onze diensten en projecten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of neem gerust telefonisch contact met ons op!

Uw weg naar een offerte op maat

Neem contact met ons op
Gratis adviesgesprek
Ontvang vrijblijvende offerte / inspectierapport
Plan werkzaamheden in

We gaan voor 100% tevredenheid

Offerteformulier

Snel een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 3 - Stap 1

Terugbelverzoek

Heeft u een vraag? Wilt u daarover liever teruggebeld worden? Geef uw vraag en gewenst tijdstip aan ons door. Dan bellen wij u.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons werk in beeld

Reco Bouw en Onderhoud is een bouwbedrijf met een verfrissende aanpak en jarenlange ervaring. Veel tevreden klanten gingen u voor. Wij zijn dan ook erg trots op onze reviews.
De dakramen liggen er ook weer netjes in. #velux #isobouw
Reco bouw en onderhoud wenst iedereen prettige kerstdagen en een voorspoedig 2023
De vorderingen zijn goed te zien op het project in Den Dungen #aannemersbedrijf #aannemer #bouwbedrijf #verbouwing #verbouwen
De laatste loodjes voor de kerst vakantie. Alles staat klaar voor aanstaande maandag. #aannemer #aannemersbedrijf #bouwbedrijf #isobouw #stiho

Huis laten renoveren? We regelen het van A tot Z

Offerte aanvragen?

Wil jij graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor uw project of direct een afspraak maken? Bel of stuur ons een bericht. Wij helpen je graag verder!

Reco Bouw en Onderhoud

Leer het Reco Bouw en Onderhoud DNA kennen door met ons in zee te gaan. Bel direct voor meer informatie.