Verbouwingen

Een verbouwing kan om veel redenen nodig of wenselijk zijn. Misschien zijn uw woonwensen veranderd en wilt u daarom een andere indeling van uw woning. Misschien is uw huis toe aan een grondige renovatie. Het kan ook dat u uw woning wilt verduurzamen om zo fors te besparen op de energiekosten. Als het om een zakelijk pand gaat dan zijn er ook legio redenen te bedenken voor een verbouwing. Misschien heeft u een winkelpand gekocht of gehuurd dat grondig moet worden aangepakt voordat de zaak open gaat. Of u wilt uw kantoor anders indelen omdat er meer thuis wordt gewerkt en het kantoor daardoor een andere functie heeft gekregen voor het personeel. Wat uw plannen voor een verbouwing ook zijn, Reco Bouw en Onderhoud denkt graag met u mee.
Wij ontzorgen uw project van A tot Z
Al onze medewerkers zijn gecertificeerd
We hebben een hoge klantentevredenheid

Neem direct contact met ons op:

Bel: 073 203 2290

Vrijblijvende offerte nodig?

Vraag direct een vrijblijvende offerte of gratis adviesgesprek aan!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Snel starten met bouwen

Reco Bouw en Onderhoud bestaat uit een gedreven team met ervaren vakmannen. Door onze brede netwerk zijn wij vrijwel altijd in staat om snel te kunnen starten op uw project.

Ervaren

Onze medewerkers zijn ervaren en gecertificeerde vakmannen.

Van A tot Z

Wij zorgen voor een complete ontzorging van uw project.

Betrokken

Uw tevredenheid is onze uitdaging, wij denken actief mee met uw project.

Verbouwen en verduurzamen

Veel verbouwingen houden verband met verduurzamen. Als uw woning of bedrijfspand een laag energielabel heeft dan heeft dat nogal wat nadelen. Ten eerste bent u meer kwijt aan energiekosten. Ten tweede levert het pand bij verkoop of verhuur minder op. Dit zijn belangrijke redenen om voor een verbouwing te kiezen. Daarmee kunt u het pand energiezuiniger te maken. Hierdoor worden de investeringen binnen enkele jaren weer terugverdiend. Verduurzamen kan door het isoleren van vloeren, wanden en daken, maar bijvoorbeeld ook door het installeren van vloerverwarming.
Bel: 073 203 2290

Wat zijn uw plannen met uw huis?

Een verbouwing van uw woning kan verschillende redenen hebben. Misschien heeft het huis een grondige opknapbeurt nodig omdat het pand gedateerd is. Misschien is er sprake van slijtage. Wat de reden voor de verbouwing ook is, het huis zal er zeer zeker flink van opknappen. Een verbouwing betekent vrijwel altijd een verhoging van het wooncomfort. Bijvoorbeeld met een mooie uitbouw op het dak met grote ramen. Een mooie nieuwe keuken of badkamer is ook een renovatie waar u vast en zeker blij van wordt. Zeker als u deze laat uitvoeren door de vakmensen van Reco Bouw en Onderhoud.
Vrijblijvende offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte voor uw verbouwing

Of het nu gaat om een grote of kleine verbouwing, uw offerteaanvraag nemen wij altijd serieus. Laat ons uw wensen weten en we gaan graag met u in gesprek om deze te realiseren. Geef uw planning aan zodat wij hier zo veel mogelijk rekening mee kunnen houden. U ontvangt altijd een scherpe, marktconforme kostenopgave. Als u daarmee akkoord gaat dan plannen wij de werkzaamheden in. U weet waar u aan toe bent en wanneer u kunt genieten van de resultaten van de verbouwing.
Vrijblijvende offerte aanvragen

Gratis offerte op maat

Kom direct in contact met een vakkundige specialist en laat uw verrassen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken?

Door in één van de offerteaanvraagformulieren in te vullen kunnen we snel bij u terugkomen. Wanneer u de uitgebreide offerte module gebruikt kunnen we al met een wat meer gedetailleerde offerte komen. Spreekt u liever direct met onze medewerker? Bel dan gerust naar onze klantenservice.
Bel: 073 203 2290
Wilt u binnenkort aan de slag met het bouwen, renoveren of onderhouden van uw woning? Dan bent u bij Reco Bouw en Onderhoud aan het juiste adres.

Bij Reco Bouw en Onderhoud kunnen wij uw project van A tot Z realiseren. Wilt u meer weten over onze diensten en projecten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of neem gerust telefonisch contact met ons op!

Uw weg naar een offerte op maat

Neem contact met ons op
Gratis adviesgesprek
Ontvang vrijblijvende offerte / inspectierapport
Plan werkzaamheden in

We gaan voor 100% tevredenheid

Offerteformulier

Snel een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 3 - Stap 1

Terugbelverzoek

Heeft u een vraag? Wilt u daarover liever teruggebeld worden? Geef uw vraag en gewenst tijdstip aan ons door. Dan bellen wij u.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons werk in beeld

Reco Bouw en Onderhoud is een bouwbedrijf met een verfrissende aanpak en jarenlange ervaring. Veel tevreden klanten gingen u voor. Wij zijn dan ook erg trots op onze reviews.
De dakramen liggen er ook weer netjes in. #velux #isobouw
Reco bouw en onderhoud wenst iedereen prettige kerstdagen en een voorspoedig 2023
De vorderingen zijn goed te zien op het project in Den Dungen #aannemersbedrijf #aannemer #bouwbedrijf #verbouwing #verbouwen
De laatste loodjes voor de kerst vakantie. Alles staat klaar voor aanstaande maandag. #aannemer #aannemersbedrijf #bouwbedrijf #isobouw #stiho

Huis laten renoveren? We regelen het van A tot Z

Offerte aanvragen?

Wil jij graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor uw project of direct een afspraak maken? Bel of stuur ons een bericht. Wij helpen je graag verder!

Reco Bouw en Onderhoud

Leer het Reco Bouw en Onderhoud DNA kennen door met ons in zee te gaan. Bel direct voor meer informatie.