Uw huis laten isoleren, waar moet u rekening mee houden en wat zijn de voordelen?

Inhoudsopgave
Primary Item (H2)

De voordelen van isolatie

Het isoleren van uw huis kan veel voordelen bieden, zoals energiebesparing en een verbeterde leefomgeving. Het kan echter ook een grote investering zijn en er zijn veel zaken om rekening mee te houden voordat u besluit om uw huis te laten isoleren. In deze blogpost gaan we dieper in op deze zaken en geven we u een overzicht van de voordelen van het isoleren van uw huis.

Verschillende soorten isolatie

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal beschikbaar, waaronder glaswol, steenwol, PUR-schuim, EPS en XPS. Elk materiaal heeft zijn eigen kenmerken en voordelen. Zo is glaswol een goedkoop en duurzaam materiaal, terwijl PUR-schuim een goede isolatiewaarde heeft en goed geschikt is voor moeilijk bereikbare plaatsen. Het is belangrijk om een isolatiemateriaal te kiezen dat past bij uw specifieke isolatiebehoeften.

Het laten plaatsen van isolatie

Het isoleren van uw huis vereist ook dat u nadenkt over de plaatsing van het isolatiemateriaal. Afhankelijk van de constructie van uw huis, kan het isolatiemateriaal in de vloer, het dak of de muren worden geplaatst. Het is belangrijk om te overwegen welke plaatsen in uw huis het meest vatbaar zijn voor energieverlies en welke delen het beste kunnen worden geïsoleerd.

Kosten en besparingen

Het isoleren van uw huis kan een grote investering zijn, maar het kan ook aanzienlijke besparingen opleveren op uw energierekening. Het is belangrijk om een goede afweging te maken tussen de kosten en de potentiële besparingen op lange termijn. Daarnaast zijn er subsidies en andere financiële voordelen beschikbaar die het isoleren van uw huis betaalbaarder kunnen maken.

Hulp van een isolatiebedrijf

Het isoleren van uw huis kan een complexe en tijdrovende taak zijn. Het kan daarom handig zijn om een professioneel isolatiebedrijf in te schakelen. Een ervaren isolatiebedrijf kan u helpen bij het kiezen van het juiste isolatiemateriaal, de plaatsing ervan en het verkrijgen van eventuele subsidies of financiering. Bovendien kan een professioneel bedrijf de isolatiewerkzaamheden snel en efficiënt uitvoeren, zodat u kunt genieten van de voordelen van een goed geïsoleerd huis.

Reco Bouw is uw ervaren partner in alle vormen van isolatie

Als ervaren isolatiebedrijf hebben wij bij Reco Bouw de nodige kennis en ervaring om u te helpen bij het isoleren van uw huis. Wij kunnen u adviseren over het juiste isolatiemateriaal, de plaatsing ervan en eventuele subsidies of financieringsmogelijkheden. Onze professionele isolatie-experts kunnen de isolatiewerkzaamheden snel en efficiënt uitvoeren, zodat u kunt genieten van de voordelen van een goed geïsole

Offerteformulier

Snel een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken?

Door in één van de offerteaanvraagformulieren in te vullen kunnen we snel bij u terugkomen. Wanneer u de uitgebreide offerte module gebruikt kunnen we al met een wat meer gedetailleerde offerte komen. Spreekt u liever direct met onze medewerker? Bel dan gerust naar onze klantenservice.
Bel: 073 203 2290
Bij Reco Bouw en Onderhoud kunnen wij uw project van A tot Z realiseren. Wilt u meer weten over onze diensten en projecten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of neem gerust telefonisch contact met ons op!

Uw weg naar een offerte op maat

Neem contact met ons op
Gratis adviesgesprek
Ontvang vrijblijvende offerte / inspectierapport
Plan werkzaamheden in

We gaan voor 100% tevredenheid

google
Ryan Schoutsen
januari 3, 2023

Wij hebben onze oude woonserre laten vervangen voor een uitbouw door reco bouw en onderhoud. Lang gezocht naar een aannemer die dit kon doen tegen een degelijke prijs. Renaldo kwam langs voor een gesprek en nam de tijd, hij had voldoende fotos van andere soortgelijken werken als voorbeeld. Hij kon snel aan de slag, wat ook fijn was. Binnen 2 weken hadden ze de oude lekke sere afgebroken en de uitbouw van hout met een lichtstraat geplaatst waar bij de bestaande vloer bleef liggen. Het binnenwerk met solar tubes, wand afwerking, spotjes hebben ze ook verzogd. Helaas wat vertraging door een stucer maar dat heeft renaldo netjes zelf opgelost. Hij en zijn collegas waren fijn in contact, erg vakkundig en prettig om over de vloer te hebben. Ze waren goed bereikbaar en hielden rekening met wensen. Wij zijn erg blij met het eindresultaat en het proces was een goede ervaring.

google
Karlijn Arkesteijn
december 3, 2022

Na een lekkage, kwam Reco Bouw en Onderhoud, binnen een dag in actie om een noodoplossing te plaatsen, en heeft ons goed geadviseerd in de volgende stappen. Ook de reparatie van het dak hebben wij nu laten uitvoeren door Reco, waarbij een vakkundig team het werk netjes heeft uitgevoerd.

google
Frans Driessen
juli 15, 2020

Nadat onze dakrand een aantal weken geleden heel kundig vervangen was, was er vandaag een klein probleem met een dakpan. Ik belde de eigenaar en hoewel die in het buitenland op vakantie was, kwam hij direct in actie. Een paar uur later werd het probleem vlot opgelost. Voordat we Reco montage de klus gunden, vonden we reviews die aangaven tevreden te zijn over het werk en de service. Wij kunnen nu ook naast onze tevredenheid over het uitgevoerde werk, erg tevreden zijn over de vlotte service.

google
Femke van den berg
juni 22, 2020

Komt zijn afspraken na, kundig bedrijf.

Offerteformulier

Snel een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 2 - Stap 1

Terugbelverzoek

Heeft u een vraag? Wilt u daarover liever teruggebeld worden? Geef uw vraag en gewenst tijdstip aan ons door. Dan bellen wij u.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reco Bouw en Onderhoud

Leer het Reco Bouw en Onderhoud DNA kennen door met ons in zee te gaan. Bel direct voor meer informatie.