Onderhouden

Onderhoud aan uw woning of zakelijk pand uitvoeren is iets wat er nogal eens bij inschiet. Zeker als u zelf geen handige klusser bent. Het is dan ook een goed idee om dit soort werkzaamheden uit te besteden aan een ervaren vakman. Hiervoor kunt u terecht bij Reco Bouw en Onderhoud. Wij zijn een allround aannemersbedrijf dat diverse onderhoudswerkzaamheden uitvoert. Denk bijvoorbeeld aan het isoleren van daken, spouwmuren en vloeren. Maar ook het leggen van een nieuwe vloer inclusief vloerverwarming kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.
Wij ontzorgen uw project van A tot Z
Al onze medewerkers zijn gecertificeerd
We hebben een hoge klantentevredenheid

Neem direct contact met ons op:

Bel: 073 203 2290

Vrijblijvende offerte nodig?

Vraag direct een vrijblijvende offerte of gratis adviesgesprek aan!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Snel starten met bouwen

Reco Bouw en Onderhoud bestaat uit een gedreven team met ervaren vakmannen. Door onze brede netwerk zijn wij vrijwel altijd in staat om snel te kunnen starten op uw project.

Ervaren

Onze medewerkers zijn ervaren en gecertificeerde vakmannen.

Van A tot Z

Wij zorgen voor een complete ontzorging van uw project.

Betrokken

Uw tevredenheid is onze uitdaging, wij denken actief mee met uw project.

Groot onderhoud en renovatie

Soms heeft een huis groot onderhoud nodig. Het gaat dan bijvoorbeeld om het vervangen van kozijnen of deuren of het uitvoeren van een badkamer- of keukenrenovatie. Dit zijn klussen die wat meer tijd kosten dan een dag. Daar komt bij dat er vaak wat meer haast bij is. U wilt immers niet wekenlang niet de beschikking hebben over uw badkamer. Als u de opdracht uitbesteedt aan Reco Bouw en Onderhoud dan kunt u er op rekenen dat de werkzaamheden binnen de afgesproken tijd worden uitgevoerd. Voor u het weet is de klus afgerond en kunt u genieten van het eindresultaat.
Bel: 073 203 2290

Vloeronderhoud

Het leggen van vloeren is een secure klus. Het lijkt heel eenvoudig maar niets is minder waar. Vaak moet de ondervloer worden geëgaliseerd en daarna is het zaak om de vloer zodanig te plaatsen dat deze er over vele jaren nog steeds mooi bij ligt. Als de vloer na verloop van tijd slijtage vertoont dan kunt u voor een onderhoudsbeurt terecht bij Reco Bouw en Onderhoud. Na een opknapbeurt ziet uw vloer er weer prima uit en kunt u er weer vele jaren van genieten.
Vrijblijvende offerte aanvragen

Een goed onderhouden woning is goud waard

Als uw huis goed is onderhouden dan is dat niet alleen prettig als u het huis wilt verkopen. Het is ook fijn om in een huis te wonen dat er netjes uitziet en waar u niet tegen achterstallig onderhoud aan kijkt. Als uw woning op welk punt dan ook een opknapbeurt kan gebruiken dan kunt u rekenen op het vakmanschap van Reco Bouw en Onderhoud. U kunt online een offerte aanvragen. Als dat nodig is komen we bij u langs om de situatie ter plaatse te beoordelen. Op die manier kunnen we u een nauwkeurige prijsopgave aanbieden. Als u akkoord gaat met de kostenopgave dan wordt er een afspraak gemaakt om de werkzaamheden uit te voeren. Dit gaat uiteraard altijd in overleg, wij houden hierbij zo veel mogelijk rekening met uw wensen.
Vrijblijvende offerte aanvragen

Gratis offerte op maat

Kom direct in contact met een vakkundige specialist en laat uw verrassen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken?

Door in één van de offerteaanvraagformulieren in te vullen kunnen we snel bij u terugkomen. Wanneer u de uitgebreide offerte module gebruikt kunnen we al met een wat meer gedetailleerde offerte komen. Spreekt u liever direct met onze medewerker? Bel dan gerust naar onze klantenservice.
Bel: 073 203 2290
Wilt u binnenkort aan de slag met het bouwen, renoveren of onderhouden van uw woning? Dan bent u bij Reco Bouw en Onderhoud aan het juiste adres.

Bij Reco Bouw en Onderhoud kunnen wij uw project van A tot Z realiseren. Wilt u meer weten over onze diensten en projecten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of neem gerust telefonisch contact met ons op!

Uw weg naar een offerte op maat

Neem contact met ons op
Gratis adviesgesprek
Ontvang vrijblijvende offerte / inspectierapport
Plan werkzaamheden in

We gaan voor 100% tevredenheid

Offerteformulier

Snel een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 3 - Stap 1

Terugbelverzoek

Heeft u een vraag? Wilt u daarover liever teruggebeld worden? Geef uw vraag en gewenst tijdstip aan ons door. Dan bellen wij u.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons werk in beeld

Reco Bouw en Onderhoud is een bouwbedrijf met een verfrissende aanpak en jarenlange ervaring. Veel tevreden klanten gingen u voor. Wij zijn dan ook erg trots op onze reviews.
De dakramen liggen er ook weer netjes in. #velux #isobouw
Reco bouw en onderhoud wenst iedereen prettige kerstdagen en een voorspoedig 2023
De vorderingen zijn goed te zien op het project in Den Dungen #aannemersbedrijf #aannemer #bouwbedrijf #verbouwing #verbouwen
De laatste loodjes voor de kerst vakantie. Alles staat klaar voor aanstaande maandag. #aannemer #aannemersbedrijf #bouwbedrijf #isobouw #stiho

Huis laten renoveren? We regelen het van A tot Z

Offerte aanvragen?

Wil jij graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor uw project of direct een afspraak maken? Bel of stuur ons een bericht. Wij helpen je graag verder!

Reco Bouw en Onderhoud

Leer het Reco Bouw en Onderhoud DNA kennen door met ons in zee te gaan. Bel direct voor meer informatie.