Nieuwbouw

Heeft u plannen voor nieuwbouw, voor een huis, een schuur of een aanbouw? De opdracht geeft u dan natuurlijk aan een ervaren aannemer. Een aannemer die met u meedenkt over de uitvoering van het project en die weet wat uw verwachtingen zijn. Reco Bouw en Onderhoud staat garant voor vakmanschap en een fraai eindresultaat.
Wij ontzorgen uw project van A tot Z
Al onze medewerkers zijn gecertificeerd
We hebben een hoge klantentevredenheid

Neem direct contact met ons op:

Bel: 073 203 2290

Vrijblijvende offerte nodig?

Vraag direct een vrijblijvende offerte of gratis adviesgesprek aan!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Snel starten met bouwen

Reco Bouw en Onderhoud bestaat uit een gedreven team met ervaren vakmannen. Door onze brede netwerk zijn wij vrijwel altijd in staat om snel te kunnen starten op uw project.

Ervaren

Onze medewerkers zijn ervaren en gecertificeerde vakmannen.

Van A tot Z

Wij zorgen voor een complete ontzorging van uw project.

Betrokken

Uw tevredenheid is onze uitdaging, wij denken actief mee met uw project.

Een aanbouw aan uw woning

Veel mensen willen meer ruimte. Bijvoorbeeld omdat er thuis wordt gewerkt en werken aan de keukentafel op de langere termijn geen optie is. Maar ook een extra kamer voor logés of voor een hobby is welkom. Met een aanbouw aan uw woning kunt u die wens uit laten komen. Gemeenten worden soepeler met het verlenen van toestemming voor het realiseren van een aanbouw of uitbouw. In sommige gevallen hoeft er zelfs geen toestemming te worden gevraagd. Om problemen te voorkomen is het raadzaam om dit vooraf wel goed uit te zoeken.
Bel: 073 203 2290

Een nieuw huis naar eigen inzicht

Heeft u de financiële middelen om een nieuw huis te laten bouwen? Dan kunt u al uw wensen laten uitkomen. Voldoende ruimte voor alle gezinsleden. Bouwen met duurzame materialen. Een huis dat vanaf de oplevering voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van energiezuinigheid. Als de architect een ontwerp heeft gemaakt dat helemaal naar uw zin is, dan is Reco Bouw en Onderhoud de aannemer die de plannen voor u kan realiseren.
Vrijblijvende offerte aanvragen

Nieuwbouw voor projectontwikkelaars

Reco Bouw en Onderhoud werkt voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Wilt u als projectontwikkelaar nieuwbouw realiseren? Neem dan contact met ons op om uw plannen te bespreken. Of het nu gaat om een woning, meerdere woningen of een kantoorpand, uw opdracht is bij ons in goede handen. Samen met u kijken we naar de planning en het beschikbare budget. Duurzaam bouwen staat bij ons voorop. We werken met nieuwe materialen zoals hout om tot een fraai en klimaatadaptief eindresultaat te komen.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Heeft u plannen voor nieuwbouw? Dan bent u natuurlijk benieuwd of die kunnen worden gerealiseerd voor het budget dat u in gedachten heeft. U komt daar snel achter als u een offerte aanvraagt bij Reco Bouw en Onderhoud in ’s-Hertogenbosch. Geef in uw offerteaanvraag uw wensen aan en de planning voor de nieuwbouw. Wij nemen spoedig contact met u op om uw offerte te bespreken en u een aanbod te doen.
Vrijblijvende offerte aanvragen

Gratis offerte op maat

Kom direct in contact met een vakkundige specialist en laat uw verrassen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken?

Door in één van de offerteaanvraagformulieren in te vullen kunnen we snel bij u terugkomen. Wanneer u de uitgebreide offerte module gebruikt kunnen we al met een wat meer gedetailleerde offerte komen. Spreekt u liever direct met onze medewerker? Bel dan gerust naar onze klantenservice.
Bel: 073 203 2290
Wilt u binnenkort aan de slag met het bouwen, renoveren of onderhouden van uw woning? Dan bent u bij Reco Bouw en Onderhoud aan het juiste adres.

Bij Reco Bouw en Onderhoud kunnen wij uw project van A tot Z realiseren. Wilt u meer weten over onze diensten en projecten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of neem gerust telefonisch contact met ons op!

Uw weg naar een offerte op maat

Neem contact met ons op
Gratis adviesgesprek
Ontvang vrijblijvende offerte / inspectierapport
Plan werkzaamheden in

We gaan voor 100% tevredenheid

Offerteformulier

Snel een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 3 - Stap 1

Terugbelverzoek

Heeft u een vraag? Wilt u daarover liever teruggebeld worden? Geef uw vraag en gewenst tijdstip aan ons door. Dan bellen wij u.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons werk in beeld

Reco Bouw en Onderhoud is een bouwbedrijf met een verfrissende aanpak en jarenlange ervaring. Veel tevreden klanten gingen u voor. Wij zijn dan ook erg trots op onze reviews.
De dakramen liggen er ook weer netjes in. #velux #isobouw
Reco bouw en onderhoud wenst iedereen prettige kerstdagen en een voorspoedig 2023
De vorderingen zijn goed te zien op het project in Den Dungen #aannemersbedrijf #aannemer #bouwbedrijf #verbouwing #verbouwen
De laatste loodjes voor de kerst vakantie. Alles staat klaar voor aanstaande maandag. #aannemer #aannemersbedrijf #bouwbedrijf #isobouw #stiho

Huis laten renoveren? We regelen het van A tot Z

Offerte aanvragen?

Wil jij graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor uw project of direct een afspraak maken? Bel of stuur ons een bericht. Wij helpen je graag verder!

Reco Bouw en Onderhoud

Leer het Reco Bouw en Onderhoud DNA kennen door met ons in zee te gaan. Bel direct voor meer informatie.