Een nieuw huis laten bouwen

Voor velen is en blijft het een droom. Voor anderen komt die droom uit: een nieuw huis laten bouwen. Als u het geluk heeft een kavel grond te kunnen kopen waar u zelf op mag gaan bouwen dan biedt dat ongekende mogelijkheden. U kunt een huis geheel naar uw wensen laten ontwerpen door een architect. Misschien wilt u wel gaan bouwen met nieuwe materialen zoals hout of biologische materialen. Hoe dan ook moet het natuurlijk een duurzaam huis worden dat ‘klimaatproof’ is voor de komende decennia. Als uw wensen zijn vertaald naar een fraaie bouwtekening dan is het zaak om een ervaren en betrouwbare aannemer te vinden die uw droom uit laat komen. Reco Bouw en Onderhoud is hierbij graag uw partner.
Wij ontzorgen uw project van A tot Z
Al onze medewerkers zijn gecertificeerd
We hebben een hoge klantentevredenheid

Neem direct contact met ons op:

Bel: 073 203 2290

Vrijblijvende offerte nodig?

Vraag direct een vrijblijvende offerte of gratis adviesgesprek aan!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Snel starten met bouwen

Reco Bouw en Onderhoud bestaat uit een gedreven team met ervaren vakmannen. Door onze brede netwerk zijn wij vrijwel altijd in staat om snel te kunnen starten op uw project.

Ervaren

Onze medewerkers zijn ervaren en gecertificeerde vakmannen.

Van A tot Z

Wij zorgen voor een complete ontzorging van uw project.

Betrokken

Uw tevredenheid is onze uitdaging, wij denken actief mee met uw project.

Van de ontwerpfase naar realisatie

Vanaf het moment dat u een architect inschakelt tot het moment dat u de sleutel van uw nieuwe huis krijgt gaat er heel wat tijd voorbij. Het is dus belangrijk een goede planning te maken. Dit geldt voor de eventuele verkoop van uw huidige woning, maar ook voor het goed op elkaar laten aansluiten van werkzaamheden. Het is verstandig om de opdracht te gunnen aan een hoofdaannemer die voor bepaalde werkzaamheden eventueel een onderaannemer inschakelt. U heeft dan zelf mar één aanspreekpunt en hoeft zich niet op allerlei zaken te letten. Het is de verantwoordelijkheid van de hoofdaannemer om ervoor te zorgen da werkzaamheden op elkaar worden afgestemd en dat de afgesproken planning wordt gehaald. Dit kunt u met een gerust hart overlaten aan Reco Bouw en Onderhoud.
Bel: 073 203 2290

Werken met duurzame materialen

De klimaatdiscussie noodzaakt bouwers om goed na te denken over de manier van bouwen en de te gebruiken materialen. Er wordt steeds vaker circulair gebouwd, wat wil zeggen dat er materialen gebruikt die afkomstig zijn van sloop of dat het nieuw te bouwen pand na sloop kan worden hergebruikt. Bouwen met hout wordt ook steeds populairder. Niet alleen woningen maar ook kantoorpanden met meerdere etages worden uit hout opgetrokken. Deze ontwikkelingen zullen in de toekomst alleen nog maar toenemen.
Vrijblijvende offerte aanvragen

Zorg voor een goede voorbereiding

Een nieuw huis laten bouwen is een project waar veel tijd in gaat zitten. Het is dan ook erg belangrijk om alles goed te plannen. Zorg dat u alle vergunningen die nodig zijn heeft en dat er geen belangrijke zaken over het hoofd worden gezien. Als alles goed op papier staat is de kans het grootst dat de bouw naar wens verloopt. U kunt dan op de door u gewenste datum het nieuwe huis betrekken. Natuurlijk kan er altijd tegenslag zijn, houd daar dus wel rekening mee.

De bouw van uw huis aanbesteden

Bij de bouw van een huis wordt meestal gesproken van een aanbesteding in plaats van een offerte. Wilt u een scherpe prijsopgave voor de bouw van uw droomhuis? Neem dan gerust contact met ons op om het project te bespreken.
Vrijblijvende offerte aanvragen

Gratis offerte op maat

Kom direct in contact met een vakkundige specialist en laat uw verrassen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken?

Door in één van de offerteaanvraagformulieren in te vullen kunnen we snel bij u terugkomen. Wanneer u de uitgebreide offerte module gebruikt kunnen we al met een wat meer gedetailleerde offerte komen. Spreekt u liever direct met onze medewerker? Bel dan gerust naar onze klantenservice.
Bel: 073 203 2290
Wilt u binnenkort aan de slag met het bouwen, renoveren of onderhouden van uw woning? Dan bent u bij Reco Bouw en Onderhoud aan het juiste adres.

Bij Reco Bouw en Onderhoud kunnen wij uw project van A tot Z realiseren. Wilt u meer weten over onze diensten en projecten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of neem gerust telefonisch contact met ons op!

Uw weg naar een offerte op maat

Neem contact met ons op
Gratis adviesgesprek
Ontvang vrijblijvende offerte / inspectierapport
Plan werkzaamheden in

We gaan voor 100% tevredenheid

Offerteformulier

Snel een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 3 - Stap 1

Terugbelverzoek

Heeft u een vraag? Wilt u daarover liever teruggebeld worden? Geef uw vraag en gewenst tijdstip aan ons door. Dan bellen wij u.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons werk in beeld

Reco Bouw en Onderhoud is een bouwbedrijf met een verfrissende aanpak en jarenlange ervaring. Veel tevreden klanten gingen u voor. Wij zijn dan ook erg trots op onze reviews.
De dakramen liggen er ook weer netjes in. #velux #isobouw
Reco bouw en onderhoud wenst iedereen prettige kerstdagen en een voorspoedig 2023
De vorderingen zijn goed te zien op het project in Den Dungen #aannemersbedrijf #aannemer #bouwbedrijf #verbouwing #verbouwen
De laatste loodjes voor de kerst vakantie. Alles staat klaar voor aanstaande maandag. #aannemer #aannemersbedrijf #bouwbedrijf #isobouw #stiho

Huis laten renoveren? We regelen het van A tot Z

Offerte aanvragen?

Wil jij graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor uw project of direct een afspraak maken? Bel of stuur ons een bericht. Wij helpen je graag verder!

Reco Bouw en Onderhoud

Leer het Reco Bouw en Onderhoud DNA kennen door met ons in zee te gaan. Bel direct voor meer informatie.