Keukenrenovatie

Een mooie keuken, voorzien van een zee aan opbergruimte en fraaie inbouw apparatuur. Als dat uw droom is dan zijn er volop mogelijkheden. Keukens zijn leverbaar in talloze stijlen, kleuren en prijsklassen. Maar als u uw keuken heeft uitgezocht dan moet die natuurlijk ook nog worden geplaatst. Heel wat huiseigenaren zijn daar zelf niet toe in staat. Om nog maar te zwijgen van het plaatsen van meerdere nieuwe keukens in uw huurwoningen. Dat u daar niet zelf aan begint is helemaal geen schande. U kunt hier gewoon Reco Bouw en Onderhoud voor inschakelen. Wij gaan graag voor u aan het werk om ervoor te zorgen dat u volop kunt genieten van uw nieuwe keuken, of dat de huurders van uw huizen blij zijn met de mooie keuken.
Wij ontzorgen uw project van A tot Z
Al onze medewerkers zijn gecertificeerd
We hebben een hoge klantentevredenheid

Neem direct contact met ons op:

Bel: 073 203 2290

Vrijblijvende offerte nodig?

Vraag direct een vrijblijvende offerte of gratis adviesgesprek aan!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Snel starten met bouwen

Reco Bouw en Onderhoud bestaat uit een gedreven team met ervaren vakmannen. Door onze brede netwerk zijn wij vrijwel altijd in staat om snel te kunnen starten op uw project.

Ervaren

Onze medewerkers zijn ervaren en gecertificeerde vakmannen.

Van A tot Z

Wij zorgen voor een complete ontzorging van uw project.

Betrokken

Uw tevredenheid is onze uitdaging, wij denken actief mee met uw project.

Een complete keukenrenovatie

Bij een keukenrenovatie komt veel kijken. Niet alleen moeten er nieuwe keukenkastjes worden opgehangen, ook zijn er bijkomende werkzaamheden zoals tegelwerk en aanpassingen aan de elektrische installatie. In een keuken worden vaak apparaten gebruikt die veel stroom verbruiken. Denk aan een vaatwasser of elektrische oven. Hiervoor zijn soms aanpassingen in de meterkast nodig in de vorm van extra groepen. Wij hebben vakbekwame elektriciens in dienst voor wie dit dagelijks werk is. De tegelzetter gaat fluitend aan de slag om de muren of de vloer te vernieuwen en vervolgens kan de installatie van het keukenmeubilair worden uitgevoerd.
Bel: 073 203 2290

Genieten van uw nieuwe keuken

Als u gaat verhuizen en een keukenrenovatie wilt dan is het natuurlijk fijn als die renovatie is afgerond als u uw intrek in de woning neemt. Als u er al woont dan wilt u zo min mogelijk overlast. Dat vraagt om een goede planning. De elektricien, de tegelzetter, de vloerenlegger en de installateur moeten elkaar niet in e weg lopen. Daarom gaan we bij Reco Bouw en Onderhoud met u om de tafel om alle werkzaamheden goed te plannen. Groot voordeel is natuurlijk dat we de meeste werkzaamheden zelf kunnen uitvoeren en dus niet afhankelijk zijn van onderaannemers. Als dat wel zo is dan wordt de aansturing uiteraard door ons geregeld. U heeft altijd maar één aanspreekpunt.
Vrijblijvende offerte aanvragen

Laat uw droom uitkomen en vraag nu een offerte aan

Wilt u uw keukenrenovatie niet langer uitstellen? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan voor het installeren van uw nieuwe keuken. Geef daarbij duidelijk uw wensen aan zodat wij u een zo nauwkeurig mogelijke prijsopgave kunnen geven. Als u uw handtekening zet dan wordt uw opdracht ingepland. U weet op die manier precies waar u aan toe bent en wanneer u van uw nieuwe keuken kunt genieten.
Vrijblijvende offerte aanvragen

Gratis offerte op maat

Kom direct in contact met een vakkundige specialist en laat uw verrassen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken?

Door in één van de offerteaanvraagformulieren in te vullen kunnen we snel bij u terugkomen. Wanneer u de uitgebreide offerte module gebruikt kunnen we al met een wat meer gedetailleerde offerte komen. Spreekt u liever direct met onze medewerker? Bel dan gerust naar onze klantenservice.
Bel: 073 203 2290
Wilt u binnenkort aan de slag met het bouwen, renoveren of onderhouden van uw woning? Dan bent u bij Reco Bouw en Onderhoud aan het juiste adres.

Bij Reco Bouw en Onderhoud kunnen wij uw project van A tot Z realiseren. Wilt u meer weten over onze diensten en projecten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of neem gerust telefonisch contact met ons op!

Uw weg naar een offerte op maat

Neem contact met ons op
Gratis adviesgesprek
Ontvang vrijblijvende offerte / inspectierapport
Plan werkzaamheden in

We gaan voor 100% tevredenheid

Offerteformulier

Snel een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 3 - Stap 1

Terugbelverzoek

Heeft u een vraag? Wilt u daarover liever teruggebeld worden? Geef uw vraag en gewenst tijdstip aan ons door. Dan bellen wij u.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons werk in beeld

Reco Bouw en Onderhoud is een bouwbedrijf met een verfrissende aanpak en jarenlange ervaring. Veel tevreden klanten gingen u voor. Wij zijn dan ook erg trots op onze reviews.
De dakramen liggen er ook weer netjes in. #velux #isobouw
Reco bouw en onderhoud wenst iedereen prettige kerstdagen en een voorspoedig 2023
De vorderingen zijn goed te zien op het project in Den Dungen #aannemersbedrijf #aannemer #bouwbedrijf #verbouwing #verbouwen
De laatste loodjes voor de kerst vakantie. Alles staat klaar voor aanstaande maandag. #aannemer #aannemersbedrijf #bouwbedrijf #isobouw #stiho

Huis laten renoveren? We regelen het van A tot Z

Offerte aanvragen?

Wil jij graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor uw project of direct een afspraak maken? Bel of stuur ons een bericht. Wij helpen je graag verder!

Reco Bouw en Onderhoud

Leer het Reco Bouw en Onderhoud DNA kennen door met ons in zee te gaan. Bel direct voor meer informatie.