Huis verbouwen

Een huis verbouwen, veel huiseigenaren beginnen er liever niet zelf aan. Het risico is groot dat het dan een verbouwing zonder einde wordt. Als u een grote verbouwing van uw woning voor ogen heeft is het dan ook een stuk verstandiger om hiervoor een aannemer in te schakelen. Reco Bouw en Onderhoud heeft ruime ervaring met het uitvoeren van woning verbouwingen. Of het nu gaat om een kleine aanpassing om een grondige renovatie. U kunt uw wensen aan ons voorleggen en hiervoor een offerte aanvragen. Als u akkoord gaat met ons voorstel gaan wij graag voor u aan de slag.
Wij ontzorgen uw project van A tot Z
Al onze medewerkers zijn gecertificeerd
We hebben een hoge klantentevredenheid

Neem direct contact met ons op:

Bel: 073 203 2290

Vrijblijvende offerte nodig?

Vraag direct een vrijblijvende offerte of gratis adviesgesprek aan!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Snel starten met bouwen

Reco Bouw en Onderhoud bestaat uit een gedreven team met ervaren vakmannen. Door onze brede netwerk zijn wij vrijwel altijd in staat om snel te kunnen starten op uw project.

Ervaren

Onze medewerkers zijn ervaren en gecertificeerde vakmannen.

Van A tot Z

Wij zorgen voor een complete ontzorging van uw project.

Betrokken

Uw tevredenheid is onze uitdaging, wij denken actief mee met uw project.

Een aanbouw of uitbouw aan uw woning

Als u meer ruimte wilt dan kunt u natuurlijk verhuizen naar een grotere woning. Maar dat is niet altijd een optie. Als u niet wilt verkassen dan is een aanbouw of uitbouw ook een mogelijkheid. Op die manier krijgt u de beschikking over een extra slaapkamer, een ruime werkkamer, een serre of een ruimere woonkamer. Voor een aanbouw dient u in de meeste gevallen toestemming te vragen bij de gemeente. Meer informatie hierover is vaak te vinden op de website van de gemeente. Als de bouwvergunning rond is kunt u plannen gaan maken voor de verbouwing.
Bel: 073 203 2290

Een andere indeling

Soms kan een verbouwing ook alleen binnenshuis plaatsvinden. Het uitbreken of juist plaatsen van een wand kan voor een grote verandering zorgen. Het creëren van een extra slaapkamer is bijvoorbeeld een optie. Of juist het weghalen van een muur zodat u een open keuken krijgt of een extra grote woonkamer. Maar een verbouwing kan ook in de hoogte, bijvoorbeeld met een fraaie dakkapel. Daarmee maakt u van uw donkere bergzolder ineens een mooie lichte kamer die voor diverse doelen kan worden gebruikt. Behalve het hak- en breekwerk kunt u bij Reco Bouw en Onderhoud ook terecht voor de afwerking. Wij plaatsen wanden en leggen vloeren.
Vrijblijvende offerte aanvragen

De offerte voor uw woning verbouwing

Gaat u uw huis verbouwen dan wilt u natuurlijk weten waar u financieel gezien aan toe bent. Het aanvragen van een lening of het aanpassen van de hypotheek kost immers ook nog de nodige tijd. Vraag daarom tijdig een vrijblijvende offerte aan bij Reco Bouw en Onderhoud in ’s-Hertogenbosch. Als u duidelijk aangeeft wat uw wensen zijn kunnen wij u zo snel mogelijk een aanbod doen. Zo weet u waar u aan toe bent en kunt u verder met uw planning. Des te sneller kunt u vervolgens genieten van de resultaten van de verbouwing van uw huis.
Vrijblijvende offerte aanvragen

Gratis offerte op maat

Kom direct in contact met een vakkundige specialist en laat uw verrassen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken?

Door in één van de offerteaanvraagformulieren in te vullen kunnen we snel bij u terugkomen. Wanneer u de uitgebreide offerte module gebruikt kunnen we al met een wat meer gedetailleerde offerte komen. Spreekt u liever direct met onze medewerker? Bel dan gerust naar onze klantenservice.
Bel: 073 203 2290
Wilt u binnenkort aan de slag met het bouwen, renoveren of onderhouden van uw woning? Dan bent u bij Reco Bouw en Onderhoud aan het juiste adres.

Bij Reco Bouw en Onderhoud kunnen wij uw project van A tot Z realiseren. Wilt u meer weten over onze diensten en projecten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of neem gerust telefonisch contact met ons op!

Uw weg naar een offerte op maat

Neem contact met ons op
Gratis adviesgesprek
Ontvang vrijblijvende offerte / inspectierapport
Plan werkzaamheden in

We gaan voor 100% tevredenheid

Offerteformulier

Snel een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 3 - Stap 1

Terugbelverzoek

Heeft u een vraag? Wilt u daarover liever teruggebeld worden? Geef uw vraag en gewenst tijdstip aan ons door. Dan bellen wij u.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons werk in beeld

Reco Bouw en Onderhoud is een bouwbedrijf met een verfrissende aanpak en jarenlange ervaring. Veel tevreden klanten gingen u voor. Wij zijn dan ook erg trots op onze reviews.
De dakramen liggen er ook weer netjes in. #velux #isobouw
Reco bouw en onderhoud wenst iedereen prettige kerstdagen en een voorspoedig 2023
De vorderingen zijn goed te zien op het project in Den Dungen #aannemersbedrijf #aannemer #bouwbedrijf #verbouwing #verbouwen
De laatste loodjes voor de kerst vakantie. Alles staat klaar voor aanstaande maandag. #aannemer #aannemersbedrijf #bouwbedrijf #isobouw #stiho

Huis laten renoveren? We regelen het van A tot Z

Offerte aanvragen?

Wil jij graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor uw project of direct een afspraak maken? Bel of stuur ons een bericht. Wij helpen je graag verder!

Reco Bouw en Onderhoud

Leer het Reco Bouw en Onderhoud DNA kennen door met ons in zee te gaan. Bel direct voor meer informatie.