Een huis renoveren

Oudere huizen hebben vaak veel charme. Het is dan ook zonde om ze te slopen. Vaak hoeft dat ook niet. Renovatie kan in veel gevallen een prima alternatief zijn voor sloop. Heeft u een woning die wel een opknapbeurt kan gebruiken? Reco Bouw en Onderhoud is een allround aannemersbedrijf dat vrijwel alle renovatiewerkzaamheden kan uitvoeren. Van dakrenovatie tot het leggen van een nieuwe vloer. Van het realiseren van een aanbouw tot een interne herindeling of een badkamer- of keukenrenovatie. Vertel ons uw wensen en wij gaan graag voor u aan de slag.
Wij ontzorgen uw project van A tot Z
Al onze medewerkers zijn gecertificeerd
We hebben een hoge klantentevredenheid

Neem direct contact met ons op:

Bel: 073 203 2290

Vrijblijvende offerte nodig?

Vraag direct een vrijblijvende offerte of gratis adviesgesprek aan!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Snel starten met bouwen

Reco Bouw en Onderhoud bestaat uit een gedreven team met ervaren vakmannen. Door onze brede netwerk zijn wij vrijwel altijd in staat om snel te kunnen starten op uw project.

Ervaren

Onze medewerkers zijn ervaren en gecertificeerde vakmannen.

Van A tot Z

Wij zorgen voor een complete ontzorging van uw project.

Betrokken

Uw tevredenheid is onze uitdaging, wij denken actief mee met uw project.

Maak van uw huis uw thuis

Heeft u een woning gekocht maar is deze niet helemaal naar wens? Een huis renoveren kan ervoor zorgen dat de woning een ware metamorfose ondergaat. Zowel inpandig als extern kan er veel worden gedaan om van uw huis echt uw thuis te maken. Misschien wilt u wel een extra slaapkamer op de zolder, of een uitbouw zodat u een grotere woonkamer heeft of ruimte voor een gezellige woonkeuken of werkkamer. De vloeren renoveren met comfortabele vloerverwarming is ook een optie. Met een dakkapel of grote dakramen maakt u van uw zolder een volwaardige extra etage. Dit zijn zomaar wat voorbeelden van een woningrenovatie.
Bel: 073 203 2290

Renoveren om te verduurzamen

Verduurzamen is een woord dat bij veel huiseigenaren regelmatig aan de orde komt. Het is de wens van de overheid dat alle woningen in Nederland op enig moment voldoen aan minimale eisen als het gaat om duurzaamheid en energiezuinigheid. Als uw woning nog een laag energielabel heeft dan kunt u het huis in stappen laten renoveren. Spouwmuurisolatie is bijvoorbeeld een klus die in een dag kan worden uitgevoerd en waarvan de kosten binnen de perken blijven. Dankzij de energiebesparing verdient u de investering in enkele jaren terug. Datzelfde geldt voor vloerisolatie of het laten plaatsen van HR dubbel glas. Als het dak van uw huis aan vernieuwing toe is, dan laat u natuurlijk ook meteen dakisolatie plaatsen, en misschien ook wel een mooi groot dakraam, een dakkapel of een lichtkoepel.
Vrijblijvende offerte aanvragen

Een offerte voor de renovatie van uw huis

Heeft u plannen voor een renovatie van uw woning? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan bij Reco Bouw en Onderhoud. Geef hierin zo duidelijk mogelijk aan wat uw wensen en plannen zijn. Als er nog vragen zijn dan nemen wij contact met u op of komen bij u langs om de situatie ter plaatse te bekijken. Vervolgens ontvangt u een scherpe, marktconforme offerte. Zodra u uw akkoord geeft kan een afspraak worden gemaakt voor het uitvoeren van de opdracht.
Vrijblijvende offerte aanvragen

Gratis offerte op maat

Kom direct in contact met een vakkundige specialist en laat uw verrassen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken?

Door in één van de offerteaanvraagformulieren in te vullen kunnen we snel bij u terugkomen. Wanneer u de uitgebreide offerte module gebruikt kunnen we al met een wat meer gedetailleerde offerte komen. Spreekt u liever direct met onze medewerker? Bel dan gerust naar onze klantenservice.
Bel: 073 203 2290
Wilt u binnenkort aan de slag met het bouwen, renoveren of onderhouden van uw woning? Dan bent u bij Reco Bouw en Onderhoud aan het juiste adres.

Bij Reco Bouw en Onderhoud kunnen wij uw project van A tot Z realiseren. Wilt u meer weten over onze diensten en projecten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of neem gerust telefonisch contact met ons op!

Uw weg naar een offerte op maat

Neem contact met ons op
Gratis adviesgesprek
Ontvang vrijblijvende offerte / inspectierapport
Plan werkzaamheden in

We gaan voor 100% tevredenheid

Offerteformulier

Snel een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 3 - Stap 1

Terugbelverzoek

Heeft u een vraag? Wilt u daarover liever teruggebeld worden? Geef uw vraag en gewenst tijdstip aan ons door. Dan bellen wij u.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons werk in beeld

Reco Bouw en Onderhoud is een bouwbedrijf met een verfrissende aanpak en jarenlange ervaring. Veel tevreden klanten gingen u voor. Wij zijn dan ook erg trots op onze reviews.
De dakramen liggen er ook weer netjes in. #velux #isobouw
Reco bouw en onderhoud wenst iedereen prettige kerstdagen en een voorspoedig 2023
De vorderingen zijn goed te zien op het project in Den Dungen #aannemersbedrijf #aannemer #bouwbedrijf #verbouwing #verbouwen
De laatste loodjes voor de kerst vakantie. Alles staat klaar voor aanstaande maandag. #aannemer #aannemersbedrijf #bouwbedrijf #isobouw #stiho

Huis laten renoveren? We regelen het van A tot Z

Offerte aanvragen?

Wil jij graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor uw project of direct een afspraak maken? Bel of stuur ons een bericht. Wij helpen je graag verder!

Reco Bouw en Onderhoud

Leer het Reco Bouw en Onderhoud DNA kennen door met ons in zee te gaan. Bel direct voor meer informatie.