bouwbedrijf Vlijmen

Wij begrijpen dat elk project in Vlijmen uniek is en speciale aandacht vereist. Daarom bieden we voor elk project een aanpak op maat, zodat alle details worden geregeld. Ons team van professionals heeft uitgebreide ervaring in de branche en een gedegen begrip van de lokale regelgeving, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw project aan alle noodzakelijke normen en eisen voldoet. Een ervaren en gecertificeerd bouwbedrijf aan uw zijde betekent ook dat u toegang heeft tot de nieuwste technologie en materialen. Wij gebruiken voor al onze projecten uitsluitend materialen van topkwaliteit, waardoor wij de kwaliteit en duurzaamheid ervan kunnen garanderen.

Wij ontzorgen uw project van A tot Z
Al onze medewerkers zijn gecertificeerd
We hebben een hoge klantentevredenheid

Neem direct contact met ons op:

Bel: 073 203 2290

Vrijblijvende offerte nodig?

Vraag direct een vrijblijvende offerte of gratis adviesgesprek aan!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Snel starten met bouwen

Reco Bouw en Onderhoud bestaat uit een gedreven team met ervaren vakmannen. Door onze brede netwerk zijn wij vrijwel altijd in staat om snel te kunnen starten op uw project.

Ervaren

Onze medewerkers zijn ervaren en gecertificeerde vakmannen.

Van A tot Z

Wij zorgen voor een complete ontzorging van uw project.

Betrokken

Uw tevredenheid is onze uitdaging, wij denken actief mee met uw project.

Renovatie in de badkamer

Een renovatie van de badkamer is een klus waarbij vele aspecten komen kijken, zoals loodgieterswerk, tegelzetten, sanitair en verlichting. Het is dan ook van groot belang om samen te werken met een gecertificeerd en ervaren bouwbedrijf. Wij hebben jarenlange ervaring in het renoveren van badkamers en weet als geen ander wat er nodig is om uw droombadkamer te realiseren. Onze vakmensen hebben kennis van zaken en denken graag met u mee over de beste oplossingen voor uw badkamer. Zo bent u verzekerd van een badkamer die niet alleen mooi is, maar ook goed functioneert en aan al uw wensen voldoet.


Bel: 073 203 2290

Verduurzaming van uw huis in Vlijmen


Verduurzaming van uw huis is niet alleen goed voor het milieu, maar kan ook interessant zijn voor uw portemonnee. Het verlagen van uw stookkosten en het verhogen van de doorverkoopwaarde van uw huis zijn hier twee belangrijke voorbeelden van. Wij zijn ons bewust van het belang van verduurzaming en hebben we de kennis en ervaring in huis om uw huis zo duurzaam mogelijk te maken. We kunnen u adviseren over de beste isolatiematerialen, zonnepanelen en andere duurzame oplossingen. Zo kunt u met een gerust hart uw huis verduurzamen en besparen op uw energierekening.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Renovatie van uw keuken in Vlijmen


Een keukenrenovatie lijkt misschien een kleine klus, maar er komt meer bij kijken dan u wellicht denkt. Het renoveren van een keuken betekent niet alleen nieuwe kastjes en apparatuur, maar ook elektriciteit- en gaswerk. Het is dan ook van groot belang om hiervoor een ervaren en betrouwbaar bouwbedrijf in te schakelen. Wij hebben alle expertise in huis om uw keukenrenovatie tot een succes te maken. Onze vakmensen werken met zorg en aandacht aan uw keuken, van het verwijderen van de oude keuken tot het plaatsen van de nieuwe. Zo kunt u snel weer genieten van uw vernieuwde keuken, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over veiligheid of kwaliteit.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Gratis offerte op maat

Kom direct in contact met een vakkundige specialist en laat uw verrassen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken?

Door in één van de offerteaanvraagformulieren in te vullen kunnen we snel bij u terugkomen. Wanneer u de uitgebreide offerte module gebruikt kunnen we al met een wat meer gedetailleerde offerte komen. Spreekt u liever direct met onze medewerker? Bel dan gerust naar onze klantenservice.
Bel: 073 203 2290
Wilt u binnenkort aan de slag met het bouwen, renoveren of onderhouden van uw woning? Dan bent u bij Reco Bouw en Onderhoud aan het juiste adres.

Bij Reco Bouw en Onderhoud kunnen wij uw project van A tot Z realiseren. Wilt u meer weten over onze diensten en projecten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of neem gerust telefonisch contact met ons op!

Uw weg naar een offerte op maat

Neem contact met ons op
Gratis adviesgesprek
Ontvang vrijblijvende offerte / inspectierapport
Plan werkzaamheden in

We gaan voor 100% tevredenheid

Offerteformulier

Snel een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 3 - Stap 1

Terugbelverzoek

Heeft u een vraag? Wilt u daarover liever teruggebeld worden? Geef uw vraag en gewenst tijdstip aan ons door. Dan bellen wij u.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons werk in beeld

Reco Bouw en Onderhoud is een bouwbedrijf met een verfrissende aanpak en jarenlange ervaring. Veel tevreden klanten gingen u voor. Wij zijn dan ook erg trots op onze reviews.
Ons materieel krijgt weer een nieuwe bestemming. Op na het volgende project! #aannemer #aannemersbedrijf #bouwbedrijf #bouwendnederland #bouwproject
De dakkapellen staan er bijna op, nog wat afwerken en het resultaat mag er zijn. #aannemer #bouwbedrijf #verbouwen #verbouwing #verduurzamen #klasiekebouwstijl
De dakramen liggen er ook weer netjes in. #velux #isobouw

Huis laten renoveren? We regelen het van A tot Z

Offerte aanvragen?

Wil jij graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor uw project of direct een afspraak maken? Bel of stuur ons een bericht. Wij helpen je graag verder!