bouwbedrijf Den Bosch

Wij begrijpen dat elk project in Den Bosch uniek is en speciale aandacht vereist. Daarom bieden we voor elk project een aanpak op maat, zodat alle details worden geregeld. Ons team van professionals heeft uitgebreide ervaring in de branche en een gedegen begrip van de lokale regelgeving, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw project aan alle noodzakelijke normen en eisen voldoet. Een ervaren en gecertificeerd bouwbedrijf aan uw zijde betekent ook dat u toegang heeft tot de nieuwste technologie en materialen. Wij gebruiken voor al onze projecten uitsluitend materialen van topkwaliteit, waardoor wij de kwaliteit en duurzaamheid ervan kunnen garanderen.

Wij ontzorgen uw project van A tot Z
Al onze medewerkers zijn gecertificeerd
We hebben een hoge klantentevredenheid

Neem direct contact met ons op:

Bel: 073 203 2290

Vrijblijvende offerte nodig?

Vraag direct een vrijblijvende offerte of gratis adviesgesprek aan!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Snel starten met bouwen

Reco Bouw en Onderhoud bestaat uit een gedreven team met ervaren vakmannen. Door onze brede netwerk zijn wij vrijwel altijd in staat om snel te kunnen starten op uw project.

Ervaren

Onze medewerkers zijn ervaren en gecertificeerde vakmannen.

Van A tot Z

Wij zorgen voor een complete ontzorging van uw project.

Betrokken

Uw tevredenheid is onze uitdaging, wij denken actief mee met uw project.

Badkamerproject uit laten voeren door de specialist

Een badkamerrenovatie is een project waar serieuze planning en voorbereiding bij komt kijken. Denk aan het leidingwerk, het materiaal wat u wilt gebruiken en een algemene style van de badkamer die u graag terug wilt zien. Omdat er veel specifieke werkzaamheden en precisiewerk bij komt kijken is het altijd een goed idee hier een professional voor in te huren. Wij hebben jarenlange ervaring met badkamerrenovaties in Den Bosch en omstreken, al onze medewerkers zijn gecertificeerd en beschikken allemaal over de juiste kennis om uw project tot het gewenste eindresultaat te krijgen. Neem vandaag nog contact met ons op voor gratis advies.


Bel: 073 203 2290

Complete renovatie van uw huis in Den Bosch


Een complete renovatie van uw huis in Den Bosch kan niet alleen leiden tot een nieuwe look maar ook financieel voordeel! Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanbrengen van energiezuinige vloerverwarming, een warmtepomp of het laten aanbrengen van verschillende isolerende lagen door uw gehele huis. Op deze manier kunt u zorgen voor een compleet nieuw uiterlijk van uw huis maar, uiteindelijk, ook voor een lagere energierekening. Dit zijn echter geen projecten om zelf aan te beginnen aangezien dit veel expertise, ervaring en kennis van lokale regelgevingen vereist. Wij hebben jarenlange ervaring met complete huisrenovaties en geven u maar al te graag advies op dit punt, neem vandaag nog contact op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Een aanbouw laten plaatsen in Den Bosch


Het plaatsen van een aanbouw is een perfecte manier om uw huis in Den Bosch ruimer te maken en zo een of meerdere extra kamers te creëren. Dit kan natuurlijk veel verschillende vormen aannemen zoals een serre, een garage, een uitbreiding van de woonkamer en nog veel meer. Er zijn echter wel veel aandachtspunten voor u aan een aanbouw kunt beginnen, denk hierbij aan vergunningen, planning en de technische tekeningen. Zorg ervoor dat u dus altijd in zee gaat met een ervaren bouwbedrijf die u hier in kan ondersteunen. Al onze medewerkers hebben de juiste ervaring om uw ideeën uit te werken en zo uw aanbouw precies naar uw wensen te ontwerpen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact op met een van onze specialisten.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Gratis offerte op maat

Kom direct in contact met een vakkundige specialist en laat uw verrassen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken?

Door in één van de offerteaanvraagformulieren in te vullen kunnen we snel bij u terugkomen. Wanneer u de uitgebreide offerte module gebruikt kunnen we al met een wat meer gedetailleerde offerte komen. Spreekt u liever direct met onze medewerker? Bel dan gerust naar onze klantenservice.
Bel: 073 203 2290
Wilt u binnenkort aan de slag met het bouwen, renoveren of onderhouden van uw woning? Dan bent u bij Reco Bouw en Onderhoud aan het juiste adres.

Bij Reco Bouw en Onderhoud kunnen wij uw project van A tot Z realiseren. Wilt u meer weten over onze diensten en projecten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of neem gerust telefonisch contact met ons op!

Uw weg naar een offerte op maat

Neem contact met ons op
Gratis adviesgesprek
Ontvang vrijblijvende offerte / inspectierapport
Plan werkzaamheden in

We gaan voor 100% tevredenheid

Offerteformulier

Snel een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 3 - Stap 1

Terugbelverzoek

Heeft u een vraag? Wilt u daarover liever teruggebeld worden? Geef uw vraag en gewenst tijdstip aan ons door. Dan bellen wij u.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons werk in beeld

Reco Bouw en Onderhoud is een bouwbedrijf met een verfrissende aanpak en jarenlange ervaring. Veel tevreden klanten gingen u voor. Wij zijn dan ook erg trots op onze reviews.
Ons materieel krijgt weer een nieuwe bestemming. Op na het volgende project! #aannemer #aannemersbedrijf #bouwbedrijf #bouwendnederland #bouwproject
De dakkapellen staan er bijna op, nog wat afwerken en het resultaat mag er zijn. #aannemer #bouwbedrijf #verbouwen #verbouwing #verduurzamen #klasiekebouwstijl
De dakramen liggen er ook weer netjes in. #velux #isobouw

Huis laten renoveren? We regelen het van A tot Z

Offerte aanvragen?

Wil jij graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor uw project of direct een afspraak maken? Bel of stuur ons een bericht. Wij helpen je graag verder!