Aanbouw

Heeft u plannen voor nieuwbouw? Dan bent u natuurlijk benieuwd of die kunnen worden gerealiseerd voor het budget dat u in gedachten heeft. U komt daar snel achter als u een offerte aanvraagt bij Reco Bouw en Onderhoud in ’s-Hertogenbosch. Geef in uw offerteaanvraag uw wensen aan en de planning voor de nieuwbouw. Wij nemen spoedig contact met u op om uw offerte te bespreken en u een aanbod te doen.
Wij ontzorgen uw project van A tot Z
Al onze medewerkers zijn gecertificeerd
We hebben een hoge klantentevredenheid

Neem direct contact met ons op:

Bel: 073 203 2290

Vrijblijvende offerte nodig?

Vraag direct een vrijblijvende offerte of gratis adviesgesprek aan!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Snel starten met bouwen

Reco Bouw en Onderhoud bestaat uit een gedreven team met ervaren vakmannen. Door onze brede netwerk zijn wij vrijwel altijd in staat om snel te kunnen starten op uw project.

Ervaren

Onze medewerkers zijn ervaren en gecertificeerde vakmannen.

Van A tot Z

Wij zorgen voor een complete ontzorging van uw project.

Betrokken

Uw tevredenheid is onze uitdaging, wij denken actief mee met uw project.

Extra ruimte en extra comfort

Voor veel mensen is verhuizen geen optie vanwege hoge prijzen voor koopwoningen en algehele woning schaarste. Als u toch behoefte heeft aan meer ruimte dan is een aanbouw een optie. U mag een bepaald percentage van uw tuin bebouwen. Meer informatie daarover is te verkrijgen bij uw gemeente. Zij kunnen u ook vertellen of een vergunning nodig is. Met een aanbouw krijgt u een zee aan extra ruimte die u naar eigen inzicht kunt gebruiken. Dit levert extra wooncomfort op en biedt mogelijkheden voor uw werk of vrije tijd. Een prettige bijkomstigheid is dat uw woning met een aanbouw meer waard wordt.
Bel: 073 203 2290

Realiseer uw plannen voor een fraaie aanbouw

Wilt u uw woning of bedrijfspand uitbreiden met een aanbouw? Leg uw plannen voor aan Reco Bouw en Onderhoud en wij gaan graag met u in gesprek over de uitvoering. Na bestudering van de tekeningen van de architect en uw wensen voor de te gebruiken materialen kunnen wij u in veel gevallen een aantrekkelijk aanbod doen voor uw opdracht. Uiteraard wordt daarbij zo veel mogelijk tegemoet gekomen aan uw wensen qua planning.
Vrijblijvende offerte aanvragen

Duurzaam bouwen staat voorop

Bij Reco Bouw en Onderhoud staan we natuurlijk garant voor duurzaam bouwen. We gebruiken materialen met een zo laag mogelijke CO2 uitstoot en daar letten we ook op bij de bouw. Uw aanbouw voldoet daarmee aan de eisen van deze tijd met goede isolatie, hoog rendement glas en indien van toepassing en door u gewenst voorzien van zonnepanelen. Zowel voor woningen als voor zakelijke panden is een energielabel verplicht bij verkoop of verhuur. Het is dus bij het realiseren van een aanbouw belangrijk om hier rekening mee te houden.

Vraag nu uw vrijblijvende offerte voor een aanbouw aan

U heeft plannen voor een aanbouw aan uw woning of bedrijfspand. Daar wilt u graag een aantrekkelijke offerte voor ontvangen. Als dit uw plannen zijn, dan nodigen wij u van harte uit om contact op te nemen met Reco Bouw en Onderhoud in ’s-Hertogenbosch. Leg uw bouwplannen aan ons voor en wij sturen u zo snel mogelijk een marktconforme prijsopgave.
Vrijblijvende offerte aanvragen

Gratis offerte op maat

Kom direct in contact met een vakkundige specialist en laat uw verrassen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken?

Door in één van de offerteaanvraagformulieren in te vullen kunnen we snel bij u terugkomen. Wanneer u de uitgebreide offerte module gebruikt kunnen we al met een wat meer gedetailleerde offerte komen. Spreekt u liever direct met onze medewerker? Bel dan gerust naar onze klantenservice.
Bel: 073 203 2290
Wilt u binnenkort aan de slag met het bouwen, renoveren of onderhouden van uw woning? Dan bent u bij Reco Bouw en Onderhoud aan het juiste adres.

Bij Reco Bouw en Onderhoud kunnen wij uw project van A tot Z realiseren. Wilt u meer weten over onze diensten en projecten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of neem gerust telefonisch contact met ons op!

Uw weg naar een offerte op maat

Neem contact met ons op
Gratis adviesgesprek
Ontvang vrijblijvende offerte / inspectierapport
Plan werkzaamheden in

We gaan voor 100% tevredenheid

Offerteformulier

Snel een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 3 - Stap 1

Terugbelverzoek

Heeft u een vraag? Wilt u daarover liever teruggebeld worden? Geef uw vraag en gewenst tijdstip aan ons door. Dan bellen wij u.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons werk in beeld

Reco Bouw en Onderhoud is een bouwbedrijf met een verfrissende aanpak en jarenlange ervaring. Veel tevreden klanten gingen u voor. Wij zijn dan ook erg trots op onze reviews.
De dakramen liggen er ook weer netjes in. #velux #isobouw
Reco bouw en onderhoud wenst iedereen prettige kerstdagen en een voorspoedig 2023
De vorderingen zijn goed te zien op het project in Den Dungen #aannemersbedrijf #aannemer #bouwbedrijf #verbouwing #verbouwen
De laatste loodjes voor de kerst vakantie. Alles staat klaar voor aanstaande maandag. #aannemer #aannemersbedrijf #bouwbedrijf #isobouw #stiho

Huis laten renoveren? We regelen het van A tot Z

Offerte aanvragen?

Wil jij graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor uw project of direct een afspraak maken? Bel of stuur ons een bericht. Wij helpen je graag verder!

Reco Bouw en Onderhoud

Leer het Reco Bouw en Onderhoud DNA kennen door met ons in zee te gaan. Bel direct voor meer informatie.